Adwords - adverteren op Google AdwordsBanner designOnline advertisingAdverteren op FacebookDisplay advertising

ADWORDS - ADVERTEREN OP GOOGLE    

Het grote voordeel van adverteren op Google is de meetbaarheid. U hebt dan ook een partner nodig die grondig begrijpt hoe men tracking codes instelt, hoe Google analytics precies in elkaar zit, en hoe men deze informatie gebruikt om uw campagnes efficiënter te maken.

Een AdWords account laten aanmaken en beheren door Clicktrust Marketing betekent dat u het beste voor uw geld krijgt. 

Dankzij onze gestructureerde aanpak zorgen we ervoor dat u enkel op de juiste trefwoorden adverteert, en dat u een maximaal aantal leads of verkopen krijgt uit uw budget.

In een verkennend gesprek stellen wij uw doelen vast. Met ondersteuning van Google zullen wij uw AdWords campagne voorbereiden door een grondig trefwoorden onderzoek en het opstellen van een budget. Indien nodig geven we u advies om uw webpagina’s aan te passen om de kans te verhogen dat u aan leads/sales komt.

Nadat we alle tracking codes hebben ingesteld en meetbare doelen hebben afgesproken wordt de Adwords campagne geactiveerd. U krijgt dan maandelijkse rapporten die de prestaties duidelijk uitleggen en onze uitgevoerde optimalisatie werken bespreken.

AdWords campagnes kunnen we aanmaken en beheren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans - u hoeft dus geen aparte bureau's in verschillende landen te gaan beheren.

seo