Adverteren op Google met AdWords

 

AdWords kosten volledig uitgelegd : een duidelijk budget

Na een verkennend gesprek waar we bij u ter plaatse komen stellen we een vrijblijvend budget op maat op, waar alle AdWords kosten en de prijzen van het beheer transparant in worden uitgelegd.

 

Leads met AdWOrds: op voorhand vastgestelde KPI's

We beginnen steeds vanuit uw doelstellingen: of dat nu leads, offerte aanvragen, online sales of gewoon meer bezoekers zijn.

Uw doelstellingen worden vertaald in AdWords campagnes, met de juiste zoektermen, doelgerichte advertenties, de juiste bieding strategie voor een optimale kost per klik... en de beste instelling om uw doelstelling binnen uw budget te behalen.

 

AdWords optimalisatie & rapportage

We gebruiken Google Analytics en verscheidene andere rapportage tools die AdWords optimaliseren snel en efficient toe laten. Dit laat ons toe uw campagne perfect te beheren aan een zeer scherpe prijs.

 

AdWords retargeting, nieuwigheden en constante onderscheiding

Clicktrust Marketing is AdWords Partner, met directe ondersteuning van Google. Ons team van certified AdWords professionals is op de hoogte van de laatste nieuwigheden, en zal ervoor zorgen dat u als eerste gebruik maakt van de beste technieken om u te onderscheiden van uw concurrenten.

 

Lokaal, bij u op kantoor!

Wij hebben klanten en referenties over heel Vlaanderen:

  • ENGELS NV, (Lokeren, Oost-Vlaanderen)
  • BAYARD (Kortrijk, West-Vlaanderen)
  • Stad Antwerpen (Antwerpen)
  • Little Fashion Addict (Gent, oost-vlaanderen)
  • Syntra West (Brugge,West-vlaanderen)
  • HAVAS MEDIA (Brussel)

Aarzel dus niet ons te contacteren, we komen graag uw project vrijblijvend bij u bespreken, en werken zelfs regelmatig ter plekke bij onze klanten om communicatie ter vergemakkelijken!

 

seo